الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 العب وامرح وتعلم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
انتقل الى الصفحة : الصفحة السابقة  1, 2
كاتب الموضوعرسالة
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الخميس مايو 15, 2008 2:03 am

لا انت بتشرح حلو اوى انا بعد كده هستغلك

هههههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tiger
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1619
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 22/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الخميس مايو 15, 2008 2:08 am


ماشى اى خدعة اللى يضحك انى عامل التوقيع بتاعى انى oracle developer واتارى ان مفيش حد عارف هو اية الاوراكل اصلا
وانا مش هسال لانى هجاوب على سوال تلموذ بس بعد شوية كدا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الخميس مايو 15, 2008 2:14 am

انا لسه ناشئه

معلوماتى خفيف خفيف
بس حلو التوقيع التانى
ولرب نازلةٍ يضيق لها الفتـــــى ذرعاً ........وعند الله منها المخــرج
ضاقـت فلما أُستحكمت حلقاتها .............فُـرجت وكنت أظـنها لا تُـفـــرجُ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tiger
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1619
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 22/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الخميس مايو 15, 2008 2:18 am


دى عشان الامتحانات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tlmoz
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1737
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 12/10/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الخميس مايو 15, 2008 11:12 pm


ياباشا حط سؤال
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الإثنين مايو 19, 2008 11:13 pm

طب بص هو سؤال فى جافا انا مش عارفا

return ,void ,static
بيعملوا ايه ولو جت static void بتعمل ايه؟؟؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tiger
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1619
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 22/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 12:54 am

سيذكرني قومي إذا جدّ جدّهم ****** و في الليلة الظلماءِ يفتقد البدر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 1:47 am

ايه الكلام ده

صحيح عندك حق بس مش هينفع
بس جاوب على سؤالى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tiger
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1619
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 22/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 1:48 am


طب انتى فهمتى اية
ولو صح هجاوب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 1:51 am

لا مش هينفع اقول اللى فهمتوا

بس انا بقولك مش هينفع والله
المكان هيبقى دمه تقيل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tiger
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1619
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 22/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 1:56 am

ههههههههه

ماشى وانا هجاوب بس شوية كدا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tiger
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1619
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 22/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 2:48 am


باختصار جداجدا جدا

void دى عشان لو الدالة مبترجعش قيمة
return دى عشان لو الدالة بترجع قيمة بتقوم بعملية جمع مثلا فناتج الجمع بنرجعة من خلال جملة return

اما static فدى فيلم عربى لوحدها خلاصتة انا احنا لو عايزين نشير قيمة بين الobject
من خلال متغير فنعلن المتغير دا على انة static وكذالك بالنسبة للدالة
يعنى مثلا عرفة التلفزيون لو احنا كلنا قعدين بنتفرج على التلفزيون اى واحد هيغير القناة كلنا هنحس بالتغير دية
التلفزيون دا هو المتغير اللى من نوع static والناس هى اللى object اى object هيدى
المتغير ال static قيمة هيحس بها كل ال object الباقين
بصى انا عارف ان الكلام مش واضح اقوى لان المفروض اضرب مثال بس دا يعنى تفتيح للموضوع دورى فى اى كتاب على مثال وشوفى كلامى ممكن تفهمى حاجة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 2:53 am

اوك شكرا يا تايجر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tiger
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1619
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 22/02/2008

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 2:55 am


فهمتى حاجة ولا اية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء مايو 20, 2008 4:39 am

بصراحه مش اوى

بس هو تقريبا العيب منى اصلى حاولت افهمهم كتير قبل كده بس معرفتش
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tlmoz
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1737
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 12/10/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الأربعاء مايو 21, 2008 3:38 am

الجميع يركز معايا

ـــــــــــــــ Real-world objects contain ___ and

ـــــــــــــA software object's state is stored in

___. A software object's behavior is exposed through

Hiding internal data from the outside world, and accessing it only through publicly exposed methods is known as data ___.

A blueprint for a software object is called a___.

Common behavior can be defined in a ___ and inherited into a ___ using the ___ keyword.

A collection of methods with no implementation is called an ___.

A namespace that organizes classes and interfaces by functionality is called a ___.

The term API stands for ___?
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الأربعاء مايو 21, 2008 4:41 am



  1. Real-world objects contain state and behavior.
  2. A software object's state is stored in fields.
  3. A software object's behavior is exposed through methods.
  4. Hiding internal data from the outside world, and accessing it only through publicly exposed methods is known as data encapsulation.
  5. A blueprint for a software object is called a class.
  6. Common behavior can be defined in a superclass and inherited into a subclass using the extends keyword.
  7. A collection of methods with no implementation is called an interface.
  8. A namespace that organizes classes and interfaces by functionality is called a package.
  9. The term API stands for Application Programming Interface.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tlmoz
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1737
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 12/10/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الأربعاء مايو 21, 2008 5:47 am

صح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء يونيو 10, 2008 2:48 am

عاوزا اعرف اسماء جميع لغات البرمجه تصاعدى من حيث الظهور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tlmoz
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1737
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 12/10/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء يونيو 10, 2008 4:49 am


اوك هبحث عنهم وهحطهم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Tlmoz
مشرف
مشرف


ذكر
عدد الرسائل : 1737
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 12/10/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء يونيو 17, 2008 5:44 am


لغات البرمجة التي أسمع عنها و أعرف اسمها هي
visual basic 6
visual c++
c
c#
html
java
frontpage
matlab " و هو برنامج هندسي "
java
java applet
php
dhtml
shtml
asp
asp.net
j#
pascal

اما عن الترتيب ف مش عارف دي
بس ممكن نبحث تاني
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سما
عضو ملكي
عضو ملكي


انثى
عدد الرسائل : 733
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 14/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الثلاثاء يونيو 17, 2008 5:58 am

تمام
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سعد الجزار
عضو ملكي
عضو ملكي


ذكر
عدد الرسائل : 771
العمر : 31
تاريخ التسجيل : 22/12/2007

مُساهمةموضوع: رد: العب وامرح وتعلم   الجمعة ديسمبر 19, 2008 3:26 pm

ماهي التقنية التي بني عليها بريد جي ميل ؟
اي حد يجاوب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
العب وامرح وتعلم
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 2 من اصل 2انتقل الى الصفحة : الصفحة السابقة  1, 2

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: منتـداكـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم :: الارشيف-
انتقل الى: